Известие

Collapse
No announcement yet.

сервизно обслужване на 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от vaskoni Покажи съобщение
    Значи на връщане вместо да завиеш в дясно за бг на светофара, продължаваш направо за Солун на километър
    е може би след светоффара от твоятя си страна - там са повечето сервизи и на бмв, рено мисля и.т.н., няма начин
    да го изпуснеш.
    Напротив!
    Сервизът на BMW и Алфа Ромео се намира на пътя за Солун, т.е. ако идваш от БГ, когато завиеш надясно продължаваш около 500-600 м и последният дилър в дясно е този на Алфа Ромео. Ако идваш от Солун, 500 - 600 м преди светофара в ляво.
    sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vaskoni Покажи съобщение
      Значи на връщане вместо да завиеш в дясно за бг на светофара, продължаваш направо за Солун на километър
      е може би след светоффара от твоятя си страна - там са повечето сервизи и на бмв, рено мисля и.т.н., няма начин
      да го изпуснеш.
      Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщение
      Напротив!
      Сервизът на BMW и Алфа Ромео се намира на пътя за Солун, т.е. ако идваш от БГ, когато завиеш надясно продължаваш около 500-600 м и последният дилър в дясно е този на Алфа Ромео. Ако идваш от Солун, 500 - 600 м преди светофара в ляво.
      Благодаря и на двамата значи ако идвам от БГ трябва да вървя следвайки табелата Солун, тоест надясно, а не към ДРама /аз от там минавам/, а ако идвам от Серес, свивам на зигзагообразното и продължвам направо, като пропускам завоя надясно към БГ, както е казал и колегата Васкони..
      Last edited by fred; d.m.y г., 10:37.
      Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
      Нагоре по стълбата, която води надолу
      sigpic

Comment

Напротив!
        Не е напротив, колегата казва че идва от околовр. на
        Серес, и аз му казвам вместо да завие надясно към бг да продължи направо към Солун, а ти пък си му обяснил маршрута от бг което също е вярно.
        156 1.8ts PROGRESSION 98.....EX
        TOLEDO 2.3 VR5 00" PURE SOUND+LPG

Comment

В София сервиза е..... кво да ти кажа, има секакви вътре има и свестни има и смотани. На 159 2.4 4х4 е 470лв на 15000 като ходих. Само че чакам турбо дето дефектира от близо 2 месеца...Прави си сам сметки

Comment

Първоначално публикувано от gogobadboy Покажи съобщение
            В София сервиза е..... кво да ти кажа, има секакви вътре има и свестни има и смотани. На 159 2.4 4х4 е 470лв на 15000 като ходих. Само че чакам турбо дето дефектира от близо 2 месеца...Прави си сам сметки
            на 1.9 Жтд е 507 лв с масло Селения и филтри....
            няма вече Алфи, няма вече тръпка...

Comment

Първоначално публикувано от gogobadboy Покажи съобщение
              На 147 е 487 лв., не знам как твоето обслужване е по-евтино? Със сигурност консумативите са ти по-скъпи и моторът събира повече масло.
              Да не е 470 евро
              sigpic

Comment

На 147 е 487 лв., не знам как твоето обслужване е по-евтино? Със сигурност консумативите са ти по-скъпи и моторът събира повече масло.
                Да не е 470 евро
                500 кинта е, няма лъжа няма измама
                sigpic
                днес съм в почивка ---

Comment

Да, някъде 500лв излезе, то голяма разлика няма, но жсе осхте си чака турбото близо 2-ри месец.....

Comment

Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                    500 кинта е, няма лъжа няма измама
                    За 1.9 или 2.4 говориш?
                    sigpic

Comment

За 1.9 или 2.4 говориш?
                      1.9

то с 2.4 разликата да е няколко стотин грама масло, не виждам специално при консумативите какво може да е различно

свинки, на холцвагена семейния е къди-600 кинта
                      sigpic
                      днес съм в почивка ---

Comment

Привет колеги.капарирал съм 159 1.9 jtdm колата е 08г и още е в гаранция.другата седмица я вземам но ми казаха от има пуснат гаранционен протокол за смяна вътрешни карета за които чакаме доставка от италия та мисълта ми някой имал ли е такива проблеми.колата е на 43 000км червен пастел същата като на колега стоян.
                        Alfa romeo GTVex
                        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

Първоначално публикувано от dilian alfa gtv Покажи съобщение
                          Привет колеги.капарирал съм 159 1.9 jtdm колата е 08г и още е в гаранция.другата седмица я вземам но ми казаха от има пуснат гаранционен протокол за смяна вътрешни карета за които чакаме доставка от италия та мисълта ми някой имал ли е такива проблеми.колата е на 43 000км червен пастел същата като на колега стоян.
                          на 156-цата имах този проблем, но сменят ги и е като нова, особено като е гаранционен ремонт. Малко ще ти трака по завоите, докато ти ги сменят. а иначе аз съм за рейка...ама чакам да дойде зимния сезон, та да я сменя заедно с гумите и реглаж да направя.
                          ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
                          ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
                          Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
                          Alfa Romeo 4C

Comment

май и аз отивам към рейка, типичното хъркане, което всички с този проблем описват и едва доловимите вибрации във волана са налице.........
                            sigpic
                            днес съм в почивка ---

Comment

Както неведнъж съм казвал - щом при това ниво на дилърите и на сервизите се продават въобще някакви италиански коли, значи колите са наистина страхотни!
                              Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                              AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                              Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

Първото сервизно обслужване минах в Будапеща, при първоначално озвучена цена от 250 евро (масло, маслен и горивен филтър, въздушен филтър, филтрите на климатика, масло сложиха Total Quartz 9000), в последствие ме одрусаха 320. Включили били някакъв данък.
                                Колата я обслужиха за 1,5 часа. Което е добре.
                                Не е добре - че нито я измиха, нито доналяха всякакви течности за чистачки и т.н и си оставиха мръсни отпечатъци на ръцете по кожата, а тя е светло бежева -абе немърлива работа.
                                Колегите от Москва бяха в Братислава - 210 евро и много, ама много доволни.
                                Явно второто обслужване - 30 000 км - ще минавам в Финландия - ще напиша впечатленията си - сега съм на 23000 км.
                                Alfa Romeo 159 JTDm 16V Q-tronic

Comment

Working...
                                X